Workshop


 

Workshops zijn niet nieuw, je hebt ze voor allerhande producten: van leuke hebbedingetjes en speeltjes tot handige huishoudproducten en huidverzorging. Waarom dan kiezen voor BeautéSkin? Wel, wij willen je niet alleen een gezellige middag of avond bezorgen, maar je ook een en ander bijleren over hoe je huid in elkaar zit en wat jij kan doen om haar optimaal te verzorgen en te verbeteren.

Zit jij met een bepaald huidprobleem? Of ben je in de ban van anti-aging en wil je van je rimpels af? Dan ben je bij Beauté Skin aan het juiste adres! Onze skin promotors luisteren naar jou, laten je producten proberen en geven je advies op het gebied van huidverzorging. Je krijgt een huidverzorgingsprogramma op maat en kiest daarna zelf welke producten mee naar huis neemt. Er is geen aankoopverplichting, het enige wat moet tijdens een Beauté Skin workshop is plezier maken!

Hoe lang duurt het voor ik mijn spullen heb?
De items worden enkele dagen na de workshop geleverd bij de host. Je moet dan met hem of haar regelen of je de spullen zelf ophaalt of zij ze langs brengt.

Hoe kan ik betalen?
Je kan de avond zelf cash betalen, met bank contact of met je credit card. Achteraf betalen is niet mogelijk.

Moet ik iets kopen?
Nee, er is geen aankoopverplichting!

 

Honger naar meer?

Of wil je meteen je workshop boeken?