Wil jij host worden?

Een gezellige én leerrijke middag of avond, dat is een Beauté Skin workshop in een notendop. Een van onze skin promotors komt bij jou langs met de producten van Beauté Pacifique en Naturalia, en geeft uitgebreid uitleg over de werking ervan. Daarnaast krijg je advies over welke producten het best passen bij jouw huid. Wil je aan een bepaald huidprobleem werken? Ook dan kan de skin promotor jou helpen. Niemand van de aanwezigen is verplicht om iets te kopen, of om zelf een party te organiseren. Kijken en luisteren kan ook!

 Het is onze missie om jouw huid niet alleen te verzorgen, maar vooral te verbeteren.

Honger naar meer? Of wil je meteen je workshop boeken? Scroll dan naar beneden en vul het workshopformulier in.

Nog niet overtuigd? Of heb je nog vragen? Lees dan verder of neem contact met ons op via….

Hoe gaat het in zijn werk?
Eenvoudig: Je boekt je workshop en nodigt gasten (vriendinnen, familie, collega’s) uit. Dat kan via de papieren of digitale uitnodigingen die wij je toesturen, maar ook via een event dat je aanmaakt op Facebook of gewoon, door mensen te bellen, aan te spreken of een berichtje te sturen. Je kan het extra gezellig maken door hapjes drankjes in huis te halen. Taart en koffie zijn leuk voor een middagparty, in de avond kun je bijvoorbeeld olijven, kaasblokjes, chips, cava en fris in huis halen. Je mag zelf kiezen waar je de workshop wil laten doorgaan: in de huiskamer, keuken, veranda of misschien zelfs in de tuin! Onze skin coach komt ongeveer een half uurtje voor aanvang van de party langs om alles mooi klaar te zetten.

Hoeveel gasten nodig je uit?
Dat laten we aan jou over. Een tiental gasten is mooi. Meer is nog leuker. Als je een bepaald aantal aanwezigen wilt hebben, nodig je best het dubbele uit. Er zijn er altijd een aantal die niet kunnen komen. Herinner je gasten een week van tevoren nog een keertje aan de workshop. Zo kun je voor jezelf nog een keer op een rijtje zetten hoeveel volk je kan verwachten.

Gastvrouwgeschenk
Als host krijg je niet alleen een percentage over de omzet van de avond (die avond te spenderen), maar ook maandelijks wisselend geschenk (bij een minimum verkoop van € 250).

Assortiment
Onze skin promotors komen bij je langs met de door ingenieurs en dermatologen ontwikkelde producten van het Deense merk Beauté Pacifique en de natuurproducten van het Spaanse Naturalia. Wil je meer weten over deze merken, klik dan hier.

Levering
Je ontvangt je producten enkele dagen na betaling. Als host ontvang jij de bestellingen via je skin coach, en jij verdeelt ze dan onder je gasten. Je kan ze langsbrengen of je gasten langs laten komen.

Betaling
Je kan cash of met bankkaart betalen op de avond van de workshop.  Achteraf betalen is niet mogelijk.

Hoe heb je BeautéSkin leren kennen? (verplicht)
Voorkeur dagen.
Eventuele opmerkingen?